Logo MyVox

Functionaliteit

 

De kracht van MyVox als sociaal intranet zit in de uitgebreide functionaliteit en het gemak in het gebruik. 

Om wat meer inzicht te geven in de belangrijkste functionaliteit, ziet u hieronder een overzicht. Als u het zelf wilt ervaren kunt een demo account aanmaken

 

User profile  Elkaar vinden en beter leren kennen is de basis. Met een duidelijk en volledig profiel leer je elkaar beter kennen en weet je wat iemand kan betekenen voor je.

 

Activity page Hier tonen we alles wat er dagelijks gebeurt. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf kun je dit beperken tot je eigen connecties, groepen of interesses 
 
 
Breid uw netwerk uit Bouw je persoonlijke netwerk uit. Dat kan ook met externe partners als deze toegang krijgen.

 

MyVox groepen Creëer afdelings - of projectgroepen op basis van interesse.

 

 Plaats uw interne of externe vacatures op uw site en deel deze makkelijk met externe social netwerken.

 

MyVox blogs Deel uw gedachten met anderen door blogs te schrijven. Ook leuk voor klanten, maak ze dan publiek

 

MyVox Video Chat De chat functie maakt interactieve communicatie mogelijk. De ingebouwde videochat functie kunt u video vergaderen met meerdere mensen. Ook geschikt voor lage bandbreedtes

 

Microblog Dit is een beetje vergelijkbaar met Twitter of Yammer, korte berichtjes naar elkaar sturen en reageren op deze berichtjes om snel iets voor elkaar te krijgen.

 

Zoeken op MyVox  Het zoeksysteem doorzoekt alle inhoud van de site en van alle gekoppelde documenten. Met slimme technieken zorgen we ervoor dat de resultaten worden gerangschikt op relevantie. U kunt zelf synoniemen en uitsluitings woorden toevoegen.

 

ESN video  Video's kunnen overal geplaatst worden en worden direct getoond in de het activiteiten overzicht. Zoeken in Youtube en doorplaatsen is geintegreerd.

 

Evenementen op ESN Organiseer evenementen voor collega's, klanten of leveranciers. 

 

RSS feeds  Rss is integraal onderdeel van MyVox. Alle pagina's zijn in RSS-formaat op te vragen en te delen. Ook externe feeds kunnen makkelijk op het profiel worden geplaatst.

 

Wiki style pages  Dit zijn eigenlijk normale web pagina's maar dan met historie en uitgebreide mogelijkheden om video, plaatjes etc in te voegen. Ook kunt u gezamenlijk werken aan de inhoud van pagina's

 

 Deel foto's Foto's delen vinden mensen leuk en is in sommige bedrijfstakken erg handig (makelaardij, creatieve beroepen, medici etc..). 

 

image  Alle bestaande documenten op uw systemen kunnen in één keer worden gekoppeld aan MyVox met behoud van de rechten die ze hebben. We kennen drie niveaus hierin: persoonlijk, groepen en iedereen. Deze rechten zijn gekoppeld aan uw Windows systeem (Active Directory). Neem contact op om dit in de praktijk te zien

 

Polls Start een poll om te weten wat anderen vinden.

 

Persoonlijk Dashboard  Iedere medewerker krijgt een eigen dashboard, waarin hij kan zien wat er in de omgeving gebeurt en met wie hij een connectie zou kunnen maken (2e lijns netwerk). Je dashboard kan je met widges verder personaliseren.

 

Meerdere talen ondersteund door ESN  Navigatie, buttons, help- en foutteksten zijn beschikbaar in 12 talen. Door middel van de browser setting wordt automatisch bepaald welke taal de voorkeur heeft. Dit kan overruled worden door als ingelogde gebruiker een taal te kiezen. De demo site kent 3 talen (NE/EN/DE)

 

Neem gerust een kijkje door gratis te registreren. De demo site is volledig functioneel zodat u meteen ziet hoe alles werkt. Het is geen geprepareerde demo maar u ervaart live hoe het werkt.  De profielen die u tegen zult komen zijn van andere geinteresseerde mensen. Verwacht niet veel activiteit, het is geen live social netwerk.