NetCare en MyVox

NetCare is actief op het gebied van software ontwikkeling op basis van Open Source.  Wij hebben onder andere een eigen sociaal intranet applicatie MyVox gebouwd. Daarnaast zijn we al jaren succesvol bij leveren van tijdelijke ICT specialisten om projecten te ondersteunen.

Halverwege de jaren '90 van de vorige eeuw zette Gerard Kanters, oprichter van NetCare als één van de eerste een ICT dienstverlener op, wat voor die tijd erg vernieuwend was.  

Twintig jaar ervaring maken ons tot een echte ICT specialist. 

Het is onze missie om software te bouwen, waarbij innovatie de motor is. Wij geven hier concreet invulling aan met ons team van getalenteerde professionals.

Met MyVox bieden we bedrijven en instellingen een oplossing aan om de kracht van sociale media ook binnen de eigen organisatie in te zetten. Hierdoor verhoogt de productiviteit, kennisdeling en de creativiteit van medewerkers. MyVox is bijzonder sterk in integratie met bestaande internet technologie en andere technologie in uw bedrijf. We geven medewerkers managers de controle over content en rechten en ontsluiten uw complete bestaande filesystemen en maken die direct doorzoekbaar en georganiseerd in groepen.

Mensen kunnen elkaar met de uitgebreide profielen en zoek mogelijkheden beter dan ooit vinden en effectiever communiceren en samenwerken. En het is nog leuk ook.

Uw eigen sociale intranet oplossing is eenvoudig te realiseren. Een beetje afhankelijk van uw specifieke wensen kan het vaak al in een week geimplementeerd zijn, gepersonaliseerd voor uw organisatie.

Ons prijsmodel is gebaseerd op het aantal medewerkers die er gebruik van maken (pay as you grow) en wordt volledig beheerd opgeleverd door NetCare.  

Meer weten, bekijk de demo site en maak een account aan of neem contact op:

NetCare

Telefoonnummer: 0492430100

5731 SG Mierlo

sales@netcare.nl

https://www.netcare.nl/contact